1 miljoen kroKUSSEN voor BIJEN

Bestel krokussen en/of andere bloemen (klik hier)

100 krokussen voor 10 €

1.000 krokussen voor 75 €

25 ziekteresiste tulpen voor 10 €

30 heerlijk geurende narcissen voor 10 €

Gratis verzending

Bestel krokussen en/of andere bloemen (klik hier)

De maanden oktober tot en met december zijn ideaal om bloembollen te planten. Hoe vroeger, hoe beter voor een vroege, rijke bloei.

Enkele van die vroege bloeiers zijn niet alleen mooi, maar ook heel nuttig voor de bijen omdat ze heel vroeg eiwitrijk stuifmeel leveren, krachtvoer voor de zich dan ontwikkelende bijenvolken.Vooral krokussen zijn échte toppers voor bijen.

Imkerij De BijenVriend stelt zich met deze bloembolactie tot doel al wie het wil van kwaliteitsplantgoed te voorzien tegen lage prijzen. Zo kun je er meer van planten. Met als doel : mooie tuin, blije bijen.

Wat bieden we aan ? Zowel kleine als grote verpakkingen. De grote zijn ideaal voor wie veel ineens aanplant of voor verenigingen. Voor wie zelf een actie op touw wil zetten met school of vereniging voor zijn eigen goede doel te financieren : probeer eens krokussen in plaats van koeken. Koop een zak van 4.000 krokussen, verdeel ze in zakjes van 20 stuks, zet er je eigen logo op en financier met de winst je eigen goede doel. Contacteer ons ivm de aanpak en voor een prijsofferte.

De verzending per post gebeurt iedere dag. Afhalen kan ook : er zijn afhaaldagen in heel het land, op verschillende datums.

Bestel krokussen en/of andere bloemen (klik hier)